Chemie is overal

Er zijn weinig producten denkbaar zonder het bestaan van chemie. Materialen, de productie en de conversie ervan, worden in vrijwel alle sectoren toegepast. Als het gaat om innovatie op die gebieden, zijn wij vooral geïnteresseerd in de volgende thema’s.

Focus gebieden

Voor de ondersteuning, (mede) ontwikkeling en samenwerking richten wij ons op de volgende thema gebieden binnen de chemie:

Circulaire economie

Nieuwe materialen

(Bio-)Chemie

Life sciences

Agri-Food

Onze events

Cross-border samenwerking

Als het gaat om samenwerking en financiering liggen er veel kansen. Het is voor bedrijven en organisatie niet altijd makkelijk om de juiste wegen te vinden deze te benutten. De Stichting ISC ziet het als een belangrijke taak de mogelijkheden hiervoor te vergroten. Om die reden  heeft ze verschillende internationale samenwerkingen die hierin een belangrijke rol kunnen spelen.

onze partners

Some people make things happen. Some people watch things happen. And then there are those who wonder: ‘What the hell just happened’?

Carroll Bryant

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones.

John Keynes

Learning and innovation go hand in hand. The arrogance of success is to think that what you did yesterday will be sufficient for tomorrow.

William Pollard

Join Our Community

**************Under construction************* 

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.